صادرات
لوله و پروفیل
بازرگانی کاوه فولاد مجموعه کاملی از پروفیل های فولادی جهت صادرات در ضخامت ۲ میلیمتر و دیگر ضخامت ها را در مقدار نامحدود تامین میکند.
صادرات
لوله و پروفیل
تنوع و مقدار بالای تولید لوله و پروفیل فولادی در ایران باعث شده صادرکنندگان فولاد توجه ویژه ای به صادرات لوله و پروفیل داشته باشند و این محصول فولادی همیشه جزو رقبای بین المللی کشورهای صاحب این صنعت بوده است. بازرگانی کاوه فولاد از ابتدای تاسیس تمرکز ویژه ای بر صادرات محصولات فولادی و بطور تخصصی لوله و پروفیل داشته است و تمام امور گمرکی مانند اظهار گمرک، پلمپ و گواهی مبدا را بصورت رایگان در کمترین زمان (زیر ۲۴ ساعت) برای صادرکنندگان و تجار محترم انجام میدهد.
قیمت پروفیل صادراتی
قیمت صادراتی پروفیل و دیگر مقاطع فولادی ابتدا از قیمت جهانی مواد اولیه که از آن تولید می شود استخراج می گردد که خود دارای ویژگی های منحصربفردی می باشد. جهت تایین قیمت پروفیل صادراتی ابتدا قیمت جهانی ورق فولادی نصبت به قیمت داخل کشور محاسبه میگردد و در ادامه هزینه های تولید به قیمت تمام شده اضافه می گردد. کارخانه های تولید پروفیل جهت تایین قیمت متناسب می بایست قیمت کشورهای دیگر مانند روسیه و ترکیه را نیز رصد کنند.
تایین قیمت محصولات فولادی بستگی به سیاست های اقتصادی کشورنیز دارد! در حال حاظر بعد از شروع جنگ روسیه و تغییر در روند سیاست های اروپا محصولات فولادی ایران بازار خوبی ندارند زیرا روسیه به عنوان سومین قول تولید فولاد دنیا، بازار هدف خود را به طور اجبار به سمت خاورمیانه تغییر داده است و دیگر کسی خریدار لوله و پروفیل صادراتی گران قیمت ایران نیست.
قیمت لوله صادراتی
صادرات محصولات فولادی از نظر استراتژی به یک شکل می باشند و قیمت لوله صادراتی از موارد دیگر محصولات صادراتی فولادی پیروی میکند. البته تولید لوله فولادی جهت صادرات از جایگاه ویژه ای برخوردار است. عموما لوله های صادراتی ایران کاربرد صنعتی داشته و دارای استاندارد های بین المللی است از این رو این دسته از مقاطع فولادی همیشه خریداران مشخصی در آن سوی مرز ها دارد.
صادرات لوله
تنوع بالای در سایز و ضخامت لوله فولادی درایران باعث شده صادرات لوله همیشه از مرزهای ایران در حال انجام باشد. کاوه فولاد لوله صادراتی خود را به دو گروه کلی تفسیم بندی میکند:
۱-صادرات لوله درز جوش: این نوع لوله ها از روش نورد سرد با استفاده از ورق فولادی تولید میشود و درز انقطاع با فرآیند جوش فرکانس دوخته میشود که عموم لوله های بازار از این نوع هستند.
۲-صادرات لوله بدون درزجوش (مانیسمان) : این نوع لوله صادراتی از روش نورد گرم و با استفاده از بیلت فولادی با فرایند ذوب القایی تولید میشود. لوله های مانیسمان بعد از تولید تست ضخامت را میگزرانند و پس از تایید وارد بازار می شوند.
جهت اطلاعات بیشتر و دریافت لیست موجودی با کارشناسان کاوه فولاد در تماس باشید
صادرات پروفیل
بازرگانی کاوه فولاد مجموعه کاملی از پروفیل های فولادی جهت صادرات در ضخامت ۲ میلیمتر و دیگر ضخامت ها را در مقدار نامحدود تامین میکند. این شرکت پروفیل صادراتی خود را به دو گروه کلی تقسیم بندی میکند:
۱-صادرات پروفیل ضخامت ۲ میلیمتر: این محصولات عموما از ورق سیاه با گرید st37 تولید میگردد که ضخامت ۲ -۲.۵-۳-۴و ۵ میلیمتر قابل تامین و ارایه می باشد.
۲-صادرات پروفیل سبک: محصولاتی که عموما از ورق روغنی تولید میگردد و گرید آنها st12 می باشد و از ضخامت ۰.۶میلی متر (شش دهم میلیمتر) تا ضخامت ۱.۵ میل متر(یک و نیم ) تولید وقابل ارایه می باشد.
۳- پروفیل گالوانیزه صادراتی: محصولات گالوانیزه در ضخامت و ابعاد گوناگون قابل تولید وتامین میباشد جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت لیست موجودی پروفیل گالوانیزه صادراتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید
صادرات لوله به عراق
عراق به عنوان کشور همسایه در غرب کشور و موقعیت سیاسی و اقتصادی نزدیک که سالهاست با یکدیگر دارند یکی از مقاصد صادراتی کشور لقب گرفته است. صادرات لوله و پروفیل به عراق در سایه همین رشد ارتباط اقتصادی سالهاست که رونق گرفته است.این شرکت با توجه به تجربه ای که به بازار عراق در سالهای اخیر کسب نموده تنوع زیادی از محصولات فولادی بخصوص لوله و پروفیل را اریه میدهد.
راهنمای صادرات لوله
اگر در نظر دارید روش گام بگامی برای صادرات لوله و پروفیل را بیاموزید در اولین گام بازار هدف خود را کامل شناسایی کنید و قیمت های مختلف را رصد و پیگیری کنید. این موضوع شناخت کلی به سیاست های قیمت گذاری در مواقع مختلف سال را برای تان مشخص میکند کلا محصولات فولادی در طول سال دارای نوسانات قیمت میباشند و گاهی در پایین ترین قیمت خود قرار می گیرد.
گام دوم که میتوان از آن نام برد آگاهی کامل از قوانین صادرات کشورهای مبدا و مقصد می باشد. در بسیاری از کشورهای واردات محصولات فولادی با کد بازرگانی مشخصی ممنوع می باشد.
بطور کلی سطح رقابت قیمت محصولات فولادی برای صادرات بسیار بالاتر و دارای نکات و حساسیت های ویژهای می باشد. کارخانه های جهت قیمت گزاری محصولات ابتدا قیمت مواد اولیه در مقیاس جهانی را بسنجند و نصبت به قیمت داخل کشور قیاسی مشخص انجام دهند. در دید کلی خود می بایست تمامی قیمت های جهانی را رصد نموده و نصبت به هزینه های تمام شده قیمت قابل رقابت را مشخص نمایند.