ورق روغنی

بررسی قیمت ورق روغنی،از مهم ترین مسایلی است که باید در هنگام خرید و انتخاب آن مورد بررسی قرار گیرد.همچنین میتوان از بین تولیدکنندگان و فروشندگان مختلف ورق های روغنی،بهترین انتخاب را کرده و در وقت و بودجه بندی ،بیشترین صرفه جویی را داشت. پیش از هرچیزی،در ابتدا باید خریدار ،مقدار وزن مورد نیاز خود را محاسبه کرده ،و سپس با توجه به قیمت هرکیلوگرم از ورق های روغنی آن را ضرب کند. به این صورت قیمت نهایی ورق روغنی مورد نیاز برای استفاده بدست می آید.

عوامل موثر در قیمت روغنی

قیمت ورق های روغنی با توجه به مسايل متفاوتی همانند:قیمت مواد اولیه در جهت تولید ورق های روغنی مثل فولاد ،آهن و … -نرخ تورم و نوساناتی که در نرخ ارز صورت میگیرد.همچنین هزینه حمل و نقل و افزایش نرخ آن در بازار میتواند از عوامل تاثیرگذار در تعیین نرخ قیمت ورق روغنی داشته باشد.

انواع ورق روغنی

ورق روغنی بسته به معیارهای مختلف از جمله استاندارد ساخت و ویژگی های مکانیکی به انواع مختلفی دسته بندی می شود. یکی از مهمترین آن ها طبقه بندی ورق روغنی به سه نوع ST12، ST13 و ST14 بر اساس استاندارد آلمان است.

  • ورق ST12

 که با نام ورق کششی نیز شناخته می شود دارای سطح صاف و مقاومت بسیار مناسبی است. در صنایع ساخت و ساز نظیر پل و ساختمان، خودرو سازی، ساخت کشتی و کانتینر و قطعات الکتریکی کاربرد دارد.

  • ورق ST13 

نقطه تسلیم پایین ترین در مقایسه با ورق ST12 دارد. از این رو با نام ورق نیمه کششی یا نیمه کشسان معرفی می شود. کربن و منگنز کمتری در ترکیبات خود داشته که نتیجه آن انعطاف پذیری و قابلیت جوشکاری بیشتری ورق می باشد. ورق روغنی ST13 برای ساخت لوازم خانگی، اداری و قطعه سازی مورد استفاده قرار می گیرد.

  • ورق ST14

از دیگر انواع ورق روغنی پرکاربرد است که مقاومت کششی کمتری در قیاس با دو نمونه دیگر دارد. این ورق نسبت به ورق های st12 و st13 انعطاف پذیری و قابلیت جوشکاری بیشتری دارد. از این رو برای صنایعی که نیاز به پرس کاری زیاد دارند، مناسب است. مواردی نظیر خودروسازی و ساخت قطعات مرتبط با آن.

شبکه های اجتماعی :

پست های اخیر

شروع به نوشتن کنید تا مطالبی که دنبالشان میگردید را پیدا کنید.